Biophilia SHEpothesis

A biofília az élet, az élő rendszerek, az egész természet szeretetét fejezi ki. Programunkat azoknak a nőknek alkottuk meg, akik kiutat keresnek a mindennapi hajtásból.

„Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.” /Müller Péter/

Lecső Zsolt

A Be SHE program megálmodója legfőbb céljának az emberek személyiségének fejlesztését tekinti, hogy ezáltal segítse őket céljaik elérésében. Dinamikus, sokat tapasztalt személyisége alapozta meg elköteleződését a perszonális innováció iránt, és immár több mint egy évtizede tevékenykedik fáradhatatlanul coach-ként multinacionális cégek vezetői mellett, hogy szakmai és személyes problémáik megoldásával egyenes utat mutasson fejlődésükhöz. Trénerként pedig különleges önismeret-specifikus programok során ébreszti fel a résztvevők igényét a megújulásra.
Specialitása a rejtett személyes erőforrások, nem tudatosított képességek felszínre hozása és kiaknázása. 

Elhivatottak vagyunk abban, hogy a Be SHE programmal produktívan segítsük a résztvevő Hölgyeket női(es)ségük, saját harmóniájuk (ismételt) megtalálásában.