Belle-Aire-Ahol a felhők között jársz…

„Itt a világ tetején nem csak a hely szép, de a gondolatok és a szívek is.”

– Réka

„…kipihenve, átszellemülve és megtisztulva térek haza.”

– Anita

„Szuper környék, bőséges, friss, finom reggeli, kellemes szoba. Nagyon kedvesek voltak a szállásadók.”

-Flórián

„Bárcsak minél több ilyen hely lenne a világon!”

-Marina

„A panzió gyönyörű helyen van! A reggeli nagyon finom és friss. A szállásadók közvetlenek és segítőkészek! Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet!”

-Borbála

„Köszönjük a barátságos fogadtatást, családias vendéglátást. Szívesen visszatérünk egy nyári kirándulás alkalmával.”

-Bodrogai család 

„Egy hely a Mátra szívében, ahol meleg tea, friss levegő, kényelmes szállás, fantasztikus történetek, jó hangulat és barátság fogad. Ezt az élményt csak ajánlani tudom jó szívvel!”

-Pali

„…kár, hogy haza kell innen menni!”

-Teleki család

„Nagyon jól éreztük magunkat. A Mátra gyönyörű. A túrák és a séták fantasztikusak. A panzió minden képzeletet meghalad….

-Zsolt

A Belle-Aire Hegyvidéki Vendégház és Tréning Központ a Mátra legmagasabban fekvő lakott területén helyezkedik el, ahol a természet szerves része a mindennapoknak.  Vendégházunkat 2016-ban nyitottuk meg, és azóta egész évben szeretettel várjuk vendégeinket.


Wilson (1984) fogalmazta meg a biofilia hipotézist, mely szerint az ember természethez, az élőkhöz való vonzódása mélyen gyökerező és nélkülözhetetlen szükséglet a normális fizikai és szellemi fejlődéshez. A természet hatással van érzelmi életünkre, esztétikai érzékünkre és lelki fejlődésünkre is. A hipotézis szerint az ember természethez való kötődése előnyt jelentett az evolúciós versenyben, az alkalmazkodásban, a fennmaradásban és a növekedésben, az egyén és a faj szintjén egyaránt. Mi hiszünk Wilsonnak. Győződj meg magad is a Biofília Hipozétis helyességéről.